Stoffen & Materialen

De zitzakken, buitenhaarden en accessoires bij Outdoorhoreca.nl worden speciaal geselecteerd op hun kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier haalt u als klant altijd en alleen het beste in huis. Daarnaast kunnen wij door het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen ook een lange gebruiksduur garanderen voor onze producten. Op deze manier kunnen u en uw klanten jarenlang van onze producten blijven genieten.

Onze zitzakken

De zitzakken van Outdoorhoreca.nl zijn geschikt voor iedere horecagelegenheid, van café tot paviljoen. Dankzij de unieke samenstelling van onze stoffen Outside en Outside Quilted zijn de zitzakken geschikt voor alle weersomstandigheden, maar  kunnen ze daarnaast ook uitstekend gebruikt worden binnenshuis. De stof Ox is door de mogelijkheid tot machinaal wassen ideaal wanneer u de zitzak alleen binnenshuis wilt gebruik. Dankzij de moderne designs en het brede assortiment kunt u eenvoudig de gewenste zitzakken selecteren in de kleur en stof die bij u past.

Door het gebruik van EPS korrels als vulling nemen de zitzakken altijd perfect de lichaamsvorm aan van ieder persoon. Dit zorgt voor een ergonomisch verantwoorde, maar vooral uitermate comfortabele zitervaring voor zowel u als uw gasten.

Om een hoge kwaliteit en een lange gebruiksduur te garanderen zijn al onze zitzakken dubbel gestikt. Hierdoor zijn de zitzakken niet alleen veel sterker dan andere zitzakken op de markt, maar blijven ze ook extra stevig. Ook zijn de ritsen netjes weggewerkt en is het zitvlak vrij van stiksels. Hierdoor wordt een pijnlijk of oncomfortabel zitvlak vermeden.

De zitzakken zijn bovendien voorzien van een losse binnenzak. Hierdoor kunt u de buitenzak eenvoudig reinigen zonder dat er korrels verloren gaan.

In onderstaande tabel vindt u de specificaties per stof van onze zitzakken.

Kwaliteit zitzakken
StofSamenstellingSlijtvastheid
(Martindale)
Water- afstotendReinigbaar (doek)Wasbaar (wasmachine)Kleuren
Outside2% PU, 15% Polyester, 83% PVC120.000+Ja
(Geschikt voor gebruik buiten)
JaNeeVerkrijgbaar in 12 kleuren
(verschilt per model)
Outside Quilted
(gestikte ruitvorm)
2% PU, 15% Polyester, 83% PVC120.000+Ja
(Geschikt voor gebruik buiten)
JaNeeVerkrijgbaar in 5 kleuren
(verschilt per model)
Ox100% Polyester, PVC coating60.000+Ja
(Niet geschikt voor gebruik buiten)
JaJaVerkrijgbaar in 22 kleuren
(verschilt per model)
Onze buitenhaarden

Binnen het assortiment van de ValuxHome buitenhaarden bieden wij verschillende modellen en kleurstellingen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor buitenhaarden met een natuurlijke “look-and-feel” of juist voor een buitenhaard met een moderne vormgeving. De behuizing van de haarden wordt gemaakt van verstevigd composiet. Hierdoor heeft de buitenhaard een hoge UV-resistentie en krasbestendigheid. Daarnaast is deze ook extra sterk en duurzaam. In combinatie met het roestvrijstalen binnenwerk zorgt dit ervoor dat de haarden ideaal zijn voor gebruik buiten. Ook zijn alle buitenhaarden geur- en rookvrij dankzij het gebruik van gas in plaats van hout.

Al onze buitenhaarden zijn CE gecertificeerd en voldoen hierdoor aan de Europese Richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

CE Certificaat

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@outdoorhoreca.nl.