Stoffen & Materialen

De zitzakken, buitenhaarden en accessoires bij Outdoorhoreca.nl worden speciaal geselecteerd op hun kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier haalt u als klant altijd en alleen het beste in huis. Onze zitzakken worden bijvoorbeeld handgemaakt met dubbele stiksels. Hierdoor zijn de zitzakken niet alleen heel sterk, maar blijven ze ook extra stevig. Daarnaast kunnen wij door het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen ook een lange gebruiksduur garanderen voor onze producten. Op deze manier kunnen u en uw klanten jarenlang van onze producten blijven genieten.

Onze zitzakken

De zitzakken van Outdoorhoreca.nl zijn geschikt voor iedere horecagelegenheid, van café tot paviljoen. Dankzij de unieke samenstelling van onze stoffen zijn de zitzakken geschikt voor alle weersomstandigheden, maar kunnen ze daarnaast ook uitstekend gebruikt worden binnenshuis. Dankzij de moderne designs en het brede assortiment kunt u eenvoudig de gewenste zitzakken selecteren in de kleur en stof die bij u past.

In onderstaande tabel vindt u de specificaties per stof van onze zitzakken.

StofSamenstellingSlijtvastheid
(Martindale)
Water- afstotendReinigbaar (doek)Wasbaar (wasmachine)Kleuren
Outside2% PU, 15% Polyester, 83% PVC120.000+JaJaNeeVerkrijgbaar in 12 kleuren
(verschilt per model)
Outside Quilted
(gestikte ruitvorm)
2% PU, 15% Polyester, 83% PVC120.000+JaJaNeeVerkrijgbaar in 5 kleuren
(verschilt per model)
Ox100% Polyester, PVC coating60.000+JaJaJaVerkrijgbaar in 22 kleuren
(verschilt per model)
Onze buitenhaarden

Binnen het assortiment van de ValuxHome buitenhaarden bieden wij verschillende modellen en kleurstellingen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor buitenhaarden met een natuurlijke “look-and-feel” of juist voor een buitenhaard met een moderne vormgeving. De behuizing van de haarden wordt gemaakt van verstevigd composiet. Hierdoor is de buitenhaard, naast het hebben van een hoge UV-resistentie en een hoge krasbestendigheid, ook extra sterk en duurzaam. In combinatie met het roestvrijstalen binnenwerk zorgt dit ervoor dat de haarden ideaal zijn voor gebruik buiten. Ook zijn alle buitenhaarden geur- en rookvrij dankzij het gebruik van gas in plaats van hout.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de buiten zitzakken, de buitenhaarden, de accessoires, de materialen en/of alle (personalisatie)mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@outdoorhoreca.nl.