Onze merken

Outdoorhoreca heeft een variëteit aan merken en producten in haar portfolio. Zo heeft u onder andere keuze uit verschillende (exclusieve) modellen Rivelin vuurtafels of enkele speciaal voor de professionele markt ontwikkelde terrashaarden van ValuxHome. Onderstaand vindt u meer informatie over deze merken en eventuele productbrochures.

Logo Rivelin

Vuurtafels van Rivelin

Hoogwaardig vakmanschap in combinatie met technologie en schoonheid in combinatie met precisie. Nergens zult u een haard vinden van dit niveau qua perfectie. Dat is de reden waarom Rivelin ook al jaren aan de top van de markt staat.

Iedere Rivelin buitenhaard is een mix van kwaliteit, eenvoud en elegantie. Onze eeuwenoude behoefte naar warmte hebben wij gecombineerd met een modern geïnspireerd ontwerp. Ook zijn wij altijd opzoek naar nieuwe oplossingen en ontwerpen, daar waar anderen de gebaande paden blijven volgen. Niet voor niks is heeft Rivelin in 2018 het ‘Manufacturing Guild Mark‘ toegekend gekregen. Deze onderscheiding voor uitmuntendheid van de beste Britse meubelfabrikanten laat zien dat wij alleen streven naar het hoogst haalbare.

Alle vuurtafels van Rivelin werken volledig op gas. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van roet, vonken of stank. Daarnaast zijn de haarden ook volledig regelbaar. Dit betekent dat u zelf altijd de controle heeft over de warmte en de vlammen van uw haard en deze dus ook naar wens kunt afstellen.

De Rivelin Liberty Collectie

Speciaal voor terrassen of tuinen waar een directe aansluiting op een gasleiding niet mogelijk is, is de Rivelin Liberty Collectie ontwikkeld. In alle vuurtafels van deze serie is het mogelijk om een standaard gasfles in de behuizing te plaatsen. Op deze manier hoeft u de haard alleen op zijn plek te zetten, de gasfles aan te sluiten en de haard te ontsteken. Ook neemt u hierdoor het zicht van een externe gasfles weg, hetgeen de uitstraling van uw terras of tuin ten goede komt.

De Liberty Collectie bestaat uit drie verschillende modellen vuurtafels. Dit zijn de Inca, de Atlanta en de Sorrento. Ieder van deze haarden kan volledig naar wens worden samengesteld in de online configurator. Hierbij heeft u onder andere de keuze uit verschillende soorten en kleuren bovenbladen (bijvoorbeeld graniet of Dekton® keramiek), meerdere architectonische basiskleuren voor de behuizing en diverse ontwerpen voor het glazen windscherm. Ook kunt u kiezen uit diverse sierstenen voor het vlambed en eventuele accessoires. Na het doorlopen en afronden van het configuratieproces ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor uw precieze specificatie.

Naast de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een haard biedt Outdoorhoreca ook enkele basisvarianten aan tegen een gereduceerde prijs (ten opzichte van de configurator). Meer informatie over deze basisvarianten en de bijbehorende renderingen vindt u op de productpagina.

De Rivelin Professional Collectie

Naast de Liberty Collectie biedt Rivelin ook nog de Professional Collectie aan. Deze verzameling vuurtafels is speciaal ontwikkeld voor terrassen en tuinen waarbij een directe aansluiting via een gasleiding mogelijk is.

Alle haarden van de Professional Collectie worden gekenmerkt door hun unieke ontwerp, kwaliteit en vakmanschap. De collectie bestaat uit 13 verschillende modellen vuurtafels welke allemaal in de online configurator kunnen worden samengesteld. Het is niet mogelijk om haarden van de Professional Collectie bij ons in de webshop te bestellen. Dit kan alleen via de configurator. Ook bij de Professional Collectie ontvangt u na het doorlopen en afronden van het configuratieproces een vrijblijvende offerte voor de precieze specificatie van uw haard.

Naast de ‘standaard’ opties, zoals de keuze uit verschillende bovenbladen en basiskleuren, kunnen bij de Professional Collectie ook nog een aantal extra opties worden toegevoegd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bediening per afstandsbediening, bediening per touchscreen (muurbevestiging) of geïntegreerde LED-verlichting. Ook deze opties kunt u eenvoudig zelf in de configurator specificeren.

De Rivelin Woodland Collectie

Naast de verschillende gashaard modellen biedt Rivelin ook nog enkele houthaard modellen aan als onderdeel van de Woodland Collectie. Deze collectie is onder andere gebaseerd op bestaande ontwerpen uit de Professional Collectie (o.a. de Seattle & de Seville), maar kent ook enkele nieuwe ontwerpen zoals de Malmö.

In de onderstaande brochure vindt u meer informatie en de bijbehorende productspecificaties voor de haarden uit de Woodland Collectie alsmede voor alle modellen uit de Liberty en de Professional Collectie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Logo ValuxHome

Terrashaarden van ValuxHome

Het creëeren van sfeer en warmte doet u met de terrashaarden van ValuxHome. Dankzij de unieke ontwerpen en technologie een échte toevoeging aan iedere tuin of elk terras.

De terrashaarden van ValuxHome werken volledig op gas. Hierdoor worden alle nadelen van een traditionele haard, zoals roet, vonken of stank, weggenomen. Ook kunt u de haarden volledig naar wens afstellen. Hierdoor bepaalt u zelf de grootte van de vlammen en de vrijkomende hoeveelheid warmte.

De ValuxHome Pro-Serie

Veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Aspecten die allemaal in acht zijn genomen bij het ontwikkelen van de ValuxHome Pro-Serie. De haarden van de Pro-Serie zijn gericht op professioneel gebruik (bijvoorbeeld in de horeca), maar kunnen daarnaast ook voor niet-commerciële doeleinden gebruikt worden.

U kunt eenvoudig zelf een standaard gasfles in de behuizing van de haard plaatsen. Hierdoor neemt u het zicht van een externe gasfles weg en hoeft u de haard alleen op zijn plek te zetten en te ontsteken. Eenvoudiger kan bijna niet.

Tot de Pro-Serie behoort onder andere de terrashaard Milos. Deze haard is op dit moment verkrijgbaar in één basiskleur (zwart) en kan worden voorzien van diverse soorten sierstenen. Ook heeft u de mogelijkheid om de haard te voorzien van twee rijwielen in combinatie met twee steunpoten. Hierdoor kunt u de Milos eenvoudig verrijden en neerzetten hetgeen zeker in de horeca een pré kan zijn.

In de onderstaande productbrochure vindt u alle productspecificaties voor de terrashaard Milos van de Pro-Serie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.