Over ons

Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf. Hetgeen in 2019 is begonnen als een schoolproject van twee studenten, is inmiddels uitgegroeid tot dé webshop op het gebied van sfeer en comfort.

Wie zijn wij?

Outdoorhoreca.nl is opgericht door de twee studenten Nick Admiraal en Randy van Roosmaelen. Na het succesvol afronden van het schoolproject is ervoor gekozen om verder te gaan als onderdeel van de RintCo groep, om zodoende nog sneller te kunnen groeien als bedrijf.

Nick Admiraal

Nick Admiraal

Medeoprichter
Randy van Roosmaelen

Randy van Roosmaelen

Medeoprichter

Onze missie

Outdoorhoreca.nl wilt maar één ding en dat is het sfeervol verrijken van iedere horecagelegenheid en elk terras in Nederland en omstreken. Om dit te bereiken zijn we continue bezig met het verbeteren van onze producten en het uitbreiden van ons assortiment, zodat wij altijd onze klantbeloften aan u kunnen waarmaken.

Waarom Outdoorhoreca.nl?

Kwaliteit staat bij Outdoorhoreca.nl centraal. Daarom zijn al onze producten met zorg uitgekozen zodat u alleen de hoogste kwaliteit in huis haalt tegen een zo scherp mogelijke prijs. Op deze manier kunnen u én uw klanten zo lang mogelijk genieten van onze prachtige producten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Outdoorhoreca.nl of over haar producten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via info@outdoorhoreca.nl en wij helpen u graag verder.