Over Outdoorhoreca.nl

Wat in 2019 is begonnen als een schoolproject van twee studenten, is inmiddels uitgegroeid tot dé webshop voor iedere horecagelegenheid in Nederland en omstreken.

Wie zijn wij?

Outdoorhoreca.nl is opgericht door de twee studenten Nick Admiraal en Randy van Roosmaelen. Na het succesvol afronden van het schoolproject is ervoor gekozen om verder te gaan als onderdeel van de RintCo groep, om zodoende nog sneller te kunnen groeien als bedrijf.

Nick Admiraal

Nick Admiraal

Founder & CEO
Randy van Roosmaelen

Randy van Roosmaelen

Founder & CSO

Ons doel

Outdoorhoreca.nl is opgericht met maar één doel voor ogen: het optimaliseren van de klantbeleving van iedere bezoeker in de horeca. Met behulp van onze comfortabele en sfeervolle producten wordt ieder terras of paviljoen omgetoverd tot de ultieme lounge gelegenheid voor al uw klanten.

Waarom Outdoorhoreca.nl?

Kwaliteit staat bij Outdoorhoreca.nl centraal. Daarom zijn al onze producten met zorg uitgekozen zodat u alleen de hoogste kwaliteit in huis haalt tegen een zo scherp mogelijke prijs. Op deze manier kunnen u én uw klanten zo lang mogelijk genieten van onze prachtige producten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Outdoorhoreca.nl of over haar producten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via info@outdoorhoreca.nl en wij helpen u graag verder.