Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Wat is de levertijd van mijn product?

Indien uw product voorradig is, wordt deze binnen 1-5 werkdagen aan u geleverd. Op het moment van verzenden wordt u hier door ons per mail van op de hoogte gesteld. In deze mail vindt u (indien de levering door ons wordt uitgevoerd) de leveringsspecificaties met daarin de datum en het tijdvak waarin uw bestelling wordt afgeleverd of een track & trace-code voor onze logistieke partner.

Indien uw product niet voorradig is, streeft Outdoorhoreca.nl ernaar om deze binnen 4 weken aan u te kunnen leveren. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt u hier per mail van op de hoogte gesteld.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Indien uw product niet naar wens is heeft u het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te retourneren. Voor meer informatie en de bijbehorende voorwaarden voor het retourneren van producten kunt u terecht op onze retourpagina.

Wanneer heb ik recht op gratis verzending?

Bij alle bestellingen met een bestelwaarde van €150,00 (inc. BTW) of hoger heeft u recht op gratis verzending. Daarnaast wordt ook iedere bestelling Embaglow™ gratis verzonden. Voor meer informatie over de verzending & bezorging van uw product verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Hoe kan ik betalen?

Bij Outdoorhoreca.nl heeft u de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, creditcard, PayPal, Apple Pay of per bankoverschrijving. Om een snelle en veilige transactie te garanderen maakt Outdoorhoreca.nl gebruik van Mollie.

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?

Indien u de beschikking heeft over een kortingscode, dan kunt u deze verzilveren in uw winkelmand. Hiervoor hoeft u alleen te klikken op de knop ‘kortingsbon toevoegen’, waarna u de kortingscode kunt invullen.

Wat is Eden Reforestation Projects?

Eden Reforestation Projects is een partner waar Rivelin mee samenwerkt om via herbebossing de effecten van klimaatverandering tegen te gaan. Voor meer informatie over dit herbebossingsprogramma verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@outdoorhoreca.nl.