Verzending en bezorging

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verzending en bezorging van uw producten.

Levertijd

Bij Outdoorhoreca.nl verschilt de levertijd per productcategorie. Onderstaand vindt u per productcategorie de geschatte levertijd.

I. Terrashaarden

Outdoorhoreca.nl streeft ernaar, indien voorradig, om uw buitenhaard binnen 5-10 werkdagen te leveren. Indien niet aan dit streven kan worden voldaan, wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht.

II. Vuurtafels

Outdoorhoreca.nl streeft ernaar, indien voorradig, om de door u gekozen samenstelling* (zowel Liberty Collection als Woodland Collection) binnen 3 tot 4 weken uit te leveren. Heeft u uw vuurtafel zelfstandig of met behulp van één van onze adviseurs samengesteld in de online configurator? Dan bedraagt de levertijd gemiddeld 4 tot 6 weken.

*Dit betreffen de ‘standaard’ samengestelde vuurtafels van zowel de Liberty Collection als de Woodland Collection die direct verkrijgbaar zijn bij ons in de webshop.

III. Accessoires

Voor eventuele accessoires voor uw buitenhaard streeft Outdoorhoreca.nl, indien voorradig, naar een levertijd van 1-3 werkdagen. Indien niet aan dit streven kan worden voldaan, wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €150,- (incl. BTW) worden bij Outdoorhoreca.nl eenmalig €6,95 verzendkosten berekend (Embaglow™ uitgezonderd). Bij bestellingen van €150,- en hoger wordt deze gratis afgeleverd (binnen Nederland).

Verzending & bezorging

Indien Outdoorhoreca.nl uw order heeft verwerkt en de producten zijn verzonden wordt u hier per mail van op de hoogte gesteld. U ontvangt per mail de leverspecificaties met de datum en het tijdvak dat de bestelling bij u wordt afgeleverd. Indien de levering aan onze logistieke partner wordt uitbesteedt, ontvangt u de leverspecificaties vanuit deze partner en niet vanuit Outdoorhoreca.nl.

Wilt u graag een andere leverdatum of een ander tijdstip van aflevering (alleen mogelijk wanneer de levering niet wordt uitbesteed aan onze logistieke partner), dan kunt u dit doorgeven aan het team van Outdoorhoreca.nl. Dit kunt u doen door te mailen naar info@outdoorhoreca.nl. Vergeet hierbij niet om uw ordernummer te vermelden. Deze kunt u terugvinden op de door ons toegestuurde factuur.

Heeft u verdere vragen? Stuur gerust een mail naar info@outdoorhoreca.nl en wij helpen u graag verder.