Verzending en bezorging

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verzending en bezorging van uw producten.

Levertijd

Bij Outdoorhoreca.nl verschilt de levertijd per productcategorie. Onderstaand vindt u per productcategorie de geschatte levertijd.

I. Buitenhaarden & bijbehorende accessoires

Outdoorhoreca.nl streeft ernaar om uw buitenhaard en eventuele accessoires voor uw buitenhaard binnen 5-10 werkdagen te leveren. Indien niet aan dit streven kan worden voldaan, wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht.

II. Zitzakken & bijbehorende accessoires

Outdoorhoreca.nl streeft ernaar om uw zitzak en eventuele accessoires voor uw zitzak binnen 3-4 weken te leveren. De producten worden op bestelling handgemaakt, waardoor de levertijd kan verschillen. Indien niet aan dit streven kan worden voldaan, wordt u hier persoonlijk van op de hoogte gebracht.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €150,- (incl. BTW) worden bij Outdoorhoreca.nl eenmalig €6,95 verzendkosten berekend. Bij bestellingen van €150,- en hoger wordt deze gratis afgeleverd (binnen Nederland).

Verzending & bezorging

Indien Outdoorhoreca.nl uw order heeft verwerkt en de producten zijn verzonden wordt u hier per mail van op de hoogte gesteld. U ontvangt per mail de leverspecificaties met de datum en het tijdvak dat de bestelling bij u wordt afgeleverd. Indien de levering aan onze logistieke partner wordt uitbesteedt, ontvangt u de leverspecificaties vanuit deze partner en niet vanuit Outdoorhoreca.nl.

Wilt u graag een andere leverdatum? Dan kunt u dit doorgeven aan het team van Outdoorhoreca.nl. Dit kunt u doen door te mailen naar info@outdoorhoreca.nl

Heeft u verdere vragen? Stuur gerust een mail naar info@outdoorhoreca.nl en wij helpen u graag verder.